Uusien Asiakkaiden Hankinta kynsialan yrittäjille 24/7

Tervetuloa tutustumaan siihen, kuinka vaivattomasti voit tilata Google Performance Max Kampanjankanssamme!

LeonardoAI ja Hakukonestudio Artify

2.Google Performance Max -kampanja.

  • Kampanja hyödyntää Googlen tekoälyä ja näyttää mainoksesi oikeille ihmisille oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kerättyäsi dataa yhden kuukauden ajan myyntisivullasi, Performance Max auttaa sinua tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat, jotka todennäköisimmin tekevät ostoksen sivustollasi.
  • Tärkeää huomioitavaa on myös se, että käyttämällä ensimmäisen kuukauden ajan vain “Asiakkaanhankintaan Optimoidun Myyntisivun” palveluamme, varmistamme sen, että rahasi eivät mene hukkaan aloittaessasi maksullisen kampanjan. Mitä enemmän dataa on käytettävissä, sitä paremmin voimme optimoida kampanjasi ja varmistaa, että saat mahdollisimman hyvät tulokset. Aina on parempi aloittaa kampanja kunnolla kerätyn datan avulla, joten suosittelemme käyttämään ensimmäisen kuukauden ajan “Asiakkaanhankintaan Optimoidun Myyntisivun” palveluamme.
  • Google Performance Max -kampanjamme on erittäin tehokas tapa houkutella uusia asiakkaita kauneudenhoitoalalla. Kun yhdistämme sen houkuttelevaan tarjoukseen, voimme saada jopa joka kolmannen myyntisivuillasi vierailevan henkilön muuttumaan asiakkaaksi. Tämä on todella tärkeä ja kannattava strategia, jos haluat kasvattaa asiakaskuntaasi verkossa.
  • Jos olet päättänyt tilata myyntisivun, täytä alla oleva lomake. Lähetäthän meille tarpeeksi materiaalia, jotta voimme luoda laadukkaan myyntisivun. Kun olemme vastaanottaneet kaiken tarvittavan materiaalin, lähetämme sinulle näytemyyntisivun tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi kolmen arkipäivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua materiaalin keräämisessä, olethan yhteydessä meihin.

Tervetuloa nauttimaan kynsistudiomme tarjoamista erinomaisista palveluista.