Tervetuloa tutustumaan siihen, kuinka vaivattomasti voit tilata myyntisivun kanssamme!

LeonardoAI ja Hakukonestudio Artify

Jos olet kiinnostunut tilaamaan myyntisivun palveluitamme varten, tässä on muutama askel, jotka sinun tulee ottaa:

  • Tavoitteenamme on tehdä yhteistyöstämme mahdollisimman sujuvaa ja saada selville liiketoimintasi tarpeet ja tavoitteet. Siksi pyydämme sinua täyttämään kyselylomakkeen, joka auttaa meitä ymmärtämään yrityksesi paremmin.
  • Kyselylomakkeen voit täyttää suoraan Google Docsissa tai ladata sen omalle tietokoneellesi ja lähettää sähköpostitse. Lomake on jaettu useisiin vaiheisiin, joten voit täyttää sen omaan tahtiisi ja varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ovat ajan tasalla.
  • Lisäksi pyydämme sinua lähettämään meille yrityksesi kuvamateriaalia, jota haluat sisällyttää myyntisivullesi. Näin voimme räätälöidä sivun juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.
  • Huomaathan, että voit valita haluamasi komponentit myyntisivullesi erillisille sivuille. Voit valita ne osat, jotka ovat sinulle tärkeitä ja joista pidät eniten. Kuitenkin kannattaa muistaa, että mitä enemmän materiaalia sinulla on, sitä parempia tuloksia voimme saavuttaa. Jos esimerkiksi sinulla ei vielä ole asiakkaiden arvosteluja, ei hätää. Voimme lisätä niitä, kun uudet asiakkaat alkavat kirjoittaa arvostelujaan.
  • Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot ja materiaalin, rakennamme myyntisivusi. Ennen julkaisua lähetämme sinulle sivun hinnoiteltavaksi ja voimme tehdä tarvittaessa muutoksia ja täydennyksiä.
  • Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Olemme täällä auttamassa ja varmistamassa, että saat juuri sellaisen myyntisivun, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti.

Kopio Google Docs kylymyslomakkeesta

Klikkaamalla linkkiä ‘Lataa kyselylomake’ avautuu Google Docs -ikkuna, jossa pyydetään ottamaan asiakirjasta kopio.

Asiakirjan nimen vaihtaminen.

Vaihda asiakirjan nimi omasi tai yrityksesi nimeen, koska se auttaa tunnistamaan asiakirjan helpommin.

Google Docs osoitteen tallentaminen

Jotta voit jatkaa vastaamista myöhemmin, voit tallentaa linkin omalle tietokoneellesi tai lisätä sen suosikkikansioosi. Tällä samalla linkillä pääset takaisin keskeneräiseen lomakkeeseen.

2. Kuvamateriaalin lisääminen

Lataa haluamasi kuvamateriaali myyntisivulle tällä lomakkeella omalta tietokoneeltasi.

3. Myyntisivun Lohkojen valitseminen

  • Haluamme varmistaa, että saat räätälöidyn myyntisivun, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti. Tarjoamme sinulle näytteitä erilaisista osioista, joista voit valita sopivimmat sivullesi. Näytteissä on erilainen ulkoasu, joka auttaa sinua valitsemaan sopivimman osion myyntisivullesi.
  • Jokainen osio on tarkoituksella suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Kun olet valinnut sopivimmat osiot, täytämme ne vastauksilla ja kuvilla, jotka olet antanut meille. Näin varmistamme, että myyntisivusi on asiakashankintaan ja hakukoneille optimoitu.
  • Muistathan, että voit valita mahdollisimman monta osiota, jotka vastaavat tarpeitasi ja toiveitasi. Voit myös jättää joitakin osioita valitsematta, jos esimerkiksi vastaavaa materiaalia ei ole. Tärkeintä on, että sinulla on täysin räätälöity myyntisivu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tervetuloa nauttimaan kynsistudiomme tarjoamista erinomaisista palveluista.