2.1

Meistä

Ystävällinen palvelu

Olemme toimialamme asiantuntijoita, mutta parhaiden tekniikoiden tunteminen on vain osa prosessia. Tärkeimmäksi tavoitteeksemme olemme asettaneet asiakkaidemme hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden. Olitpa sitten palveluksessamme tunnin tai koko päivän, haluamme tehdä vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja rentouttavan.

Rentouttava ympäristö

Siitä hetkestä lähtien, kun astut sisään ovestamme, keskitymme täydelliseen rentoutumiseesi. Tarjoamme hieronnan, suolakuorinnan ja muita palveluita, jotka ovat loistava tapa ottaa askel taaksepäin arjen hälinästä. Tule kanssamme tauolle ja anna meidän hemmotella sinua.

Laadukkaat tuotteet

Monet ihmiset aliarvioivat korkealaatuisten voiteiden ja öljyjen vaikutusta kylpylähoitoon. Takaamme, että täysin luonnolliset tuotteemme ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle. Työskentelemme vain huipputuotemerkkien kanssa auttaaksemme sinua saavuttamaan ylimääräisen zen-tunteen.

2.2

Tapaa Johanna

Esteettisen hoidon asiantuntija, vastuussa akneklinikasta

Olen esteettisen hoidon asiantuntija ja vastuussa akneklinikasta. Työskentelen päivittäin auttaakseni asiakkaitani saavuttamaan kauniit ja terveet ihon ja kynnet. Käytän laadukkaita tuotteita ja moderneja tekniikoita, jotta voisin tarjota parhaan mahdollisen palvelun. Odotan innolla mahdollisuutta auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen ihon ja kynsien kunnon!

Tervetuloa nauttimaan kynsistudiomme tarjoamista erinomaisista palveluista.